Madden NFL 25 Előzetes - Minden héten háború

Mike • 2013-08-15 19:50:38 • Rovat: Előzetes


Idén újra visszatér konzolokra a Madden széria, ami ezúttal nem a jól megszokott számozást követi, hiszen a 14 helyett egy 25-ös éktelenkedik a játék neve mellett. Ez a széria születésnapjára utal és talán egy kicsit a megújulásra is, hiszen ez lesz az első olyan epizód, amiben next-gen segítséget is kértek.Madden NFL 25 Előzetes (HD)A látvány tehát lecserélődött, de ha már ott voltak a srácok, akkor a fizikát és az animációkat sem hagyták érintetlenül. Sokkal folyamatosabb játékra számíthatunk és sokszor lesz majd olyan érzésünk, mintha egy valódi, élő közvetítést néznénk.
Az irányítás sem maradt a régiben, sőt még a játékosok intelligenciáját is átdolgozták kissé, így még jobban és gyorsabban reagálnak a trükkjeinkre. Ezen jellemzők nagyobbik része azonban csak az Xbox One-ra és a PS4-re igazak, a jelenlegi masinákon lejjebb kell adnunk az igényeinkből.


Madden NFL 25 (a kép nagyítható)

Madden NFL 25 (a kép nagyítható)


A Madden NFL tehát büszke a gyökereire, miközben még megújulni sem fél, bár ez így a next-gen konzolok hajnalán szinte elvárható. A rengeteg lehetőség, a szebb látvány, a jobb irányítás és a folyamatosabb játék mind-mind gondoskodik majd arról, hogyha beruházunk rá, ne unjuk meg egyhamar a tojáslabda terelgetését.


Címkék:  Madden NFL 25, EA Sports, EA Tiburon, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>