FIFA 14 Előzetes - A következő generációs mérkőzés

Mike • 2013-09-08 17:06:51 • Rovat: Előzetes


Idén szeptemberben újra megindul a sportjáték dömping, a résztvevők közül pedig ezúttal is a FIFA-t és a PES-t kíséri a legnagyobb figyelem. Vajon idén legyőzheti a Konami gyermeke az EA Sports alkotását? Ezt még nem tudni, de az biztos, hogy míg előbbi marad a jelen generációnál, addig a FIFA átlép a next-gen világába.FIFA 14 Előzetes (HD)Persze a FIFA 14 azok számára is tartogat pár újdonságot, akik nem vásárolnak majd PS4-et, vagy épp Xbox One-t, igaz, ők jóval kevesebb érdekességnek örülhetnek majd. Élethűbb játékmenet, szebb látvány és jobb mesterséges intelligencia szerepel a szokásosnak mondható listán, de nézzük is meg, hogy mire számíthatnak a next-gen masinákkal felszerelkezett vásárlók.
Az Ignite Engine-nek hála a látvány alaposan megújul, de a fizika sem marad a régiben, így jóval élethűbb meccseknek örülhetünk. Külön érdekesség az Xbox One exkluzív Ultimate Team Legends játékmód, ahol igazi sztárokkal rúghatjuk a bőrt, de szintén jobb tudni azt is, hogyha beruházunk a Microsoft next-gen konzoljára, akkor ingyen megkapjuk a FIFA 14-et.


FIFA 14 (a kép nagyítható)

FIFA 14 (a kép nagyítható)


Az EA Sports tehát megmutatta, hogy idén mit is kínál a rajongók számára: javított játékmenet, szebb látvány, könnyebb irányítás és a next-gen tulajok számára egy teljesen más élmény, ami könnyedén karcolhatja a valóságot is. Hamarosan kiderül, de ehhez a PES-nek is lesz pár szava.


Címkék:  Fifa 14, EA Sports, EA Canada, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>