Beyond: Two Souls Előzetes - Egy test, két lélek

Mike • 2013-09-26 12:49:51 • Rovat: Előzetes


A Quantic Dream-re mindig is érdemes volt odafigyelni és ez most sincs másként. Hiába érkeznek a next-gen masinák, hiába várja mindenki az új konzolokat, ők magasról tesznek az egészre. A Beyond: Two Souls PS3-ra készül, de ha bárki rávet egy pillantást, akkor naivan azt gondolhatja: minek ide új generáció?Beyond: Two Souls Előzetes (HD)A franciák ezúttal is a filmek és a játékok közti vékony határvonalon táncolnak, sőt talán el is törlik azt a fránya firkát a földről. Ellen Page-gel és Willem Dafoe-val megtámogatva igyekeznek rabul ejteni minket, az előzetesek alapján pedig ez sikerülni is fog nekik, újra.
A játékban egyébként egy meglehetősen furcsa képességekkel megáldott kislányt fogunk irányítani, akik a szemünk előtt nő fel, tapasztalja meg az életet és próbál küzdeni az ellen, amivel szemben sosem nyerhet. A játék súlyos kérdéseket feszeget az életünkről, a halálunkról és arról, amik valójában vagyunk.


Beyond: Two Souls (a kép nagyítható)

Beyond: Two Souls (a kép nagyítható)


A Quantic Dream jó úton halad, hogy újra megmutassa, valamire csak ők képesek. A Beyond: Two Souls egy igazi nagybetűs kaland, ahol együtt izgulunk, sírunk és nevetünk a főszereplővel, osztozunk örömében és fájdalmában. Hiába érkezik hamarosan a PS4, egy darabig ne cserélje le senki a kiöregedő PS3-at, mert olyan cím van rá érkezőben, amiből kár lenne kimaradni.


Címkék:  Beyond: Two Souls, Sony CE, Quantic Dream, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>