Assassins Creed 4 - Black Flag Előzetes - A fekete gyöngy

Mike • 2013-10-10 18:57:22 • Rovat: Előzetes


Idén sem maradunk Assassin's Creed játék nélkül, ezúttal azonban nem az annyira kényelmes és biztonságos szárazföldön kell hadakoznunk, hanem a nyílt és veszélyekkel teli tengereken. A kalózos téma ezt meg is követeli, így hatalmas hajócsatákban és óriási viharokban edzhetjük meg a hű legénységünket.Assassin's Creed 4 - Black Flag Előzetes (HD)Természetesen ha már mi kalózok vagyunk, akkor bizony hajó is dukál, amit a történet folyamén még fejleszthetünk is. A legénység sem marad hoppon, hiszen idővel további hajók bevonásával segíthetnek minket, amik egy-egy rázósabb összetűzés alkalmával mindig jól jön.
Sajnos azonban ez a tengeri világ nem gyűrűzik be mindenhova, így a multiban le kell mondanunk a naszádok csatájáról. Marad a régi, jól bevált recept, de ha a híreknek hihetünk, akkor a következő részben már valódi emberek ellen is vitorlát bonthatunk.


Assassin's Creed 4 - Black Flag (a kép nagyítható)

Assassin's Creed 4 - Black Flag (a kép nagyítható)


A Ubisoft nem árul zsákbamacskát, az Assassins Creed 4 - Black Flag minden téren hozza a kötelezőt, de nagy kérdés, hogy ez elég lesz-e az idei durva felhozatalban. Ha már unod a GTA V-öt és az alvó kutyák sem túl izgalmasak, akkor érdemes felcsatolni a falábat és elővenni a papagájt, mert itt bizony vér fog folyni.


Címkék:  Assassin's Creed 4 - Black Flag, Ubisoft, Ubisoft Montreal, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>