Call of Duty: Ghosts Előzetes - Szellemek pedig léteznek

Mike • 2013-10-27 00:09:32 • Rovat: Előzetes


Az Activision idén sem hagy ki minket a szokásos Call of Duty vonatból, ráadásul most még a szellemek segítségét is kikérte, csakhogy teljesen biztos legyen a siker. Bízunk benne, hogy az Infinity Ward-os srácok tanultak a Treyarch-tól és a pár beígért újdonság valóban bekerül a végleges verzióba.Call of Duty: Ghosts Előzetes (HD)A történet ismét a szokásos elemekből épül fel, tehát aki akcióra és adrenalinra vágyik, az most is megkapja. A multi sem marad változás nélkül, megjelennek a squad-ok, valamint a dedikált szerverek, sőt pár map-on még rombolhatunk is bizonyos keretek között.
Állítólag a grafikai motor is megújult, ami leginkább a next-gen verzióknak köszönhető, de az előzeteseket elnézve nem vagyunk elégedettek. Az igaz, hogy a Ghosts jóval szebben néz ki, mint az előd, azonban valahogy így sem akar összeállni az egész.


Call of Duty: Ghosts (a kép nagyítható)

Call of Duty: Ghosts (a kép nagyítható)


A Call of Duty: Ghosts ismét a régen lejárt receptet használja majd, átcímkézett élelmiszerekkel megspékelve és jó nagy adag multis akcióval megspékelve. Szinte garantált a siker, az újdonságok sorára pedig majd visszatérünk a megjelenést követően, hátha szerencsénk lesz.


Címkék:  Call of Duty: Ghosts, Activision, Infinity Ward, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>