SimCity - Cities of Tomorrow Előzetes - Vissza a jövőbe

Mike • 2013-10-28 14:09:09 • Rovat: Előzetes


A számos gondot és problémát leküzdve a SimCity végre beérett, aminek hála a készítők már nem a játék istápolására, hanem különféle extra tartalmak kalapálására fordíthatják az idejüket. Hamarosan ennek meg is lesz a gyümölcse, mivel megérkezik a jövő városait a jelenbe hozó Cities of Tomorrow DLC.SimCity - Cities of Tomorrow Előzetes (HD)Városaink alapos átalakuláson esnek át, megjelennek a lebegő drónok, a házaink az egekig érhetnek, de a különféle energiatermelési lehetőségeink is kibővülnek a "vízbül veszi ki a zoxygént" rendszernek hála.
Sajnos a sokak által követelt nagyobb területek és offline lehetőségek kimaradnak a kiegészítőből, de a Maxis emberei állítólag már dolgoznak az ügyön. Addig is ne szomorkodjunk ezen, inkább csapjunk bele az általuk megálmodott jövőbe, ahol mindenki a saját szája íze szerint hozhatja létre utópiáját.


SimCity - Cities of Tomorrow (a kép nagyítható)

SimCity - Cities of Tomorrow (a kép nagyítható)


A Cities of Tomorrow számos érdekes újítást hoz be a SimCity világába, aminek hála valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha időt utaztunk volna. Aki tehát arról álmodik, hogy létrehozzon egy Ötödik elem-es világot, az már kezdheti is tervezgetni a városának alapjait, csak aztán óvatosan, mert az óriás űrbéli robotok senkinek és semminek sem kegyelmeznek.


Címkék:  SimCity - Cities of Tomorrow, Electronic Arts, Maxis, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>