Deadfall Adventures Előzetes - Indiana Jones nyomában

Mike • 2013-11-10 23:45:52 • Rovat: Előzetes


Ki ne szeretett volna Indiana Jones bőrébe bújni, ostorral hadonászni, üldözők elől menekülni, vagy épp híres és elfeledett kincseket megtalálni, majd pedig csodálni? Nos, aki erre vágyik az már kezdhet is örülni, mivel a The Farm 51 legújabb játékában, a Deadfall Adventures-ben pontosan ez lesz a dolgunk.



Deadfall Adventures Előzetes (HD)



Főszereplőnk egy igazi kincsvadász, aki a női nemnek hála egy meglehetősen kusza kalandba csöppen, ami az egész világon keresztül burjánzik tova. FPS-ről lévén szó időnként az ellennel is összetűzésbe keveredhetünk, de az agyunk sem marad tétlen, amit pár puzzle feladvány megoldásával edzhetünk.




Bár a játék grafikája semmi eget rengetőt nem ígér, tökéletesen teszi a dolgát, a hangulatra pedig már előzetesekben sem lehetett panasz. Most már csak abban reménykedjünk, hogy a lengyel játékokra jellemző bugok ezúttal kimaradnak a CD tokból, mert higgyétek el, úgy mindenki jobban jár.


Deadfall Adventures (a kép nagyítható)

Deadfall Adventures (a kép nagyítható)


A Deadfall Adventures egy ígéretes alkotás, aminek alapjaira abszolút nem lehet panasz: érdekes főhős, izgalmas kisasszony, akcióval teli rejtvényfejtés, megannyi német és orosz és persze misztikum. Reméljük, a megjelenést követően is ilyen lelkesek maradunk majd, mert bár ez így leírva kifejezetten jónak tűnik, azért van egy kis rossz előérzetünk.






Címkék:  Deadfall Adventures, Nordic Games, The Farm 51, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>