Ratchet and Clank: Into the Nexus Előzetes - Valami véget ér

Mike • 2013-11-12 20:19:18 • Rovat: Előzetes


Ratchet és Clank még egyszer visszatér a jelenlegi PlayStation-re, hogy minden eddiginél komolyabb és durvább kalandba repítse a rajongókat, mert hát igen, egyszer minden véget ér. Na jó, a sorozat később biztos, hogy folytatódni fog, de az Into the Nexus személyében a Future széria lezárását tisztelhetjük.Ratchet and Clank: Into the Nexus Előzetes (HD)A sztori szerint hőseink két igen gonosz elítéltet szállítanak, amikor is egy pillanatra nem figyelnek oda és máris csak hűlt helyüket vizslathatják. Több se kell nekik, felkerekednek, hogy együtt találják meg az ellógott börtöntöltelékeket és ha már ott vannak, akkor a világot is megmentik.
A rajongók örömmel vehetik tudomásul, hogy a játék alapjai megmaradtak, de pár újdonság került a receptbe, melyek közül kiemelkedik a megannyi, súlytalanságban töltött játékidő, ami kifejezetten hangulatosnak ígérkezik.


Ratchet and Clank: Into the Nexus (a kép nagyítható)

Ratchet and Clank: Into the Nexus (a kép nagyítható)


A Ratchet & Clank: Into the Nexus nemcsak a Future szériának mond búcsút, hanem a PS3-nak is, hiszen valószínűleg az Insomniac Games innentől kezdve ráfekszik a next-gen konzolra. Talán ennek is köszönhető, hogy a Sony nem egymagában adja ki a játékot, hanem egy korábbi epizódot is hozzácsap, csak hogy teljes legyen az öröm.


Címkék:  Ratchet and Clank: Into the Nexus, SonyCE, Insomniac Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>