Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PC Előzetes

Mike • 2013-11-13 18:39:27 • Rovat: Előzetes


Az Injustice: Gods Among Us az utóbbi időszak legjobb verekedős címe, kizárólag konzolokra, de ez az állítás most változni fog, mivel a bővített kiadás már jóval több platformra érkezik. PC, PS3, PS4, PS Vita és Xbox 360 szerepel a listán, ráadásul a pár változatban még a DLC-ken felül is találhatunk extrákat.Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PC Előzetes (HD)Természetesen a PC-s és PS4-es kiadások a szebb grafikával próbálnak érvényt szerezni maguknak, de nem ez az egyetlen változás, legalábbis az asztali masinákon. A High Voltage Software letette a nagy esküt, hogy a játék irányítható lesz billentyűzetről is, de a multit sem hagyták a régiben, így egy jóval stabilabb rendszer várhatja majd a játékosokat.
Talán a PS Vitás változat tűnik ki leginkább a tömegből, mivel a készítők megpróbálták kihasználni a lehető legtöbb funkcióját. Külön érdekesség, hogy egy teljesen új multis rendszert is kapott ez a változat, így akkor is érdemes rá odafigyelni, ha már kívülről fújjuk a korábbi verziókat.


Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (a kép nagyítható)

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (a kép nagyítható)


Ha szereted a verekedős játékokat és a szuperhősöket, de eddig valami miatt kimaradt az életedből az Injustice: Gods Among Us, akkor az Ultimate Edition a legjobb alkalom a pótlásra: minden benne van, amit csak kívánhatsz, ráadásul kilép a PS3 és Xbox 360 nyújtotta határok közül.


Címkék:  Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Warner Bros. High Voltage Software, PC, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>