Tearaway Előzetes - Önnek új üzenete érkezett

Mike • 2013-11-19 23:57:25 • Rovat: Előzetes


A Media Molecule már a LittleBigPlanet-tel bebizonyította, hogy kifejezetten értenek az egyedi játékok megalkotásához, hírnevüket pedig tovább öregbítheti a PS Vitára érkező Tearaway is. A papírmasé világban játszódó kaland ötletes, bájos és nem utolsó sorban ügyes, ráadásul csontra kihasználja a gép lehetőségeit.Tearaway Előzetes (HD)A történet nincs túlbonyolítva, egy levéllel kezdődik minden, hogy aztán frissen választott főhősünkkel nekiálljunk felfedezni a világot. Bár elsőre kissé furcsának tűnhet a papíruniverzum, idővel minden csínját-bínját kitapasztaljuk, rájövünk a trükkjeire és már hátrakötözött kézzel is megoldjuk a feladványokat. Na jó, ezt talán mégsem, de valami hasonló.
A megkötözött karok azért sem hasznosak, mivel lépten-nyomon belebotlunk egy olyan részbe, ahol bizony ujjainkkal tapicskolhatjuk a PS Vita elejét, vagy épp a hátulját, de néha még a hangunkat is igénybe kell vennünk a továbbjutás reményében.


Tearaway (a kép nagyítható)

Tearaway (a kép nagyítható)


A Tearaway egy remek játéknak ígérkezik, ami immáron valóban kihasználhatja a PS Vita összes lehetőségét és titkos erejét. A srácok ismét valami olyanban mesterkednek, amit nem lehet szó nélkül hagyni, ne aggódjatok, mi sem fogjuk, a megjelenést követően rögvest leteszteljük az aranyos papírszeleteket.


Címkék:  Tearaway, Sony CE, Media Molecule, PS Vita, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>