Knack Előzetes - Fejtörők magunkba olvasztva

Mike • 2013-12-12 19:44:56 • Rovat: Előzetes


A Knack az első PS4 exkluzív ügyességi játék a sorban, aminek hála nehéz feladat hárul rá, hiszen meg kell mutatnia, hogy a látványon túl is akad érdekesség, nem minden a poligon, valamint a felbontás. Főhősünk nem épp egy szokványos alkat, egy kísérlet terméke, akinek nincs más választása, meg kell menteni a Földet.Knack Előzetes (HD)A történet tehát egyszerű, mint egy faék, de ebben a műfajban nem is ez a legfontosabb szempont, sokkal inkább a fejtörők, valamint a hangulat. Előbbit leginkább Knack furcsa képességei szolgáltatják majd, hiszen hősünk mindent magába olvaszt, sőt a behúzott cuccok tulajdonságait is felveheti.
Bár a Knack grafikailag teljesen rendben van, nem fogunk nyálat csorgatva a képernyő előtt kómában remegni, viszont a célját tökéletesen hozza: aranyos karakterek, érdekes helyszínek és kettővel több pixel, mint amennyi a megszokott.


Knack (a kép nagyítható)

Knack (a kép nagyítható)


A Knack ízig-vérig ügyességi játék, amiben a fejtörőknek hála nemcsak a reflexeinken lesz a hangsúly, hanem az agymunkánkon is. Mi már nagyon várjuk a kicsikét, úgyhogy amint beszereztünk egy PS4-et, már húzzuk is lefelé, szigorúan a Killzone: Shadow Fall-lal egyetemben.


Címkék:  Knack, SonyCE, Japan Studio, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>