Watch Dogs Előzetes - Viszlát GTA V

Mike • 2014-04-15 20:31:35 • Rovat: Előzetes


A Ubisoft mostanság nem tud mellényúlni, hiszen bármibe kezdenek, bármit is újítanak, a végeredmény hatalmas siker és - nem mellékesen - rengeteg pénz, ami azért nem rossz dolog. Ennek hála hatalmas várakozás övezi a Watch Dogs érkeztét is, amit nem titkoltan a GTA V egyik legfőbb ellenfelének szánnak.Watch Dogs Előzetes (HD)Chicago hatalmas, de mindent és mindenkit összeköt az internet, amit hősünk nem is fél meghackelni. A Watch Dogs az emberiség jövőbeni legnagyobb félelmét mutatja be nekünk, azt, mikor a veszély láthatatlanul közelít felénk és mi semmit sem tehetünk ellene.
A történetről még szinte semmit sem tudni, az tűnik biztosnak, hogy főszereplőnk egy egyszemélyes hadjáratot indít a várost irányító cég ellen, amihez később további segítők is csatlakozhatnak. A Ubisoft ígérete szerint a kampány nagyjából 30-40 órás lesz, de ha beleununk az akcióba, akkor sem kell elkeserednünk, mivel a világ rengeteg felfedezni valót rejt, ráadásul még multizhatunk is benne.


Watch Dogs (a kép nagyítható)

Watch Dogs (a kép nagyítható)


A Watch Dogs mindenképp az idei év egyik legjobban várt játéka, ami sokak szerint még a GTA V-öt is kiütheti a nyeregből. Mi azért ennyire komoly célokat nem tűzünk ki a játék elé, de az biztos, hogy már lélegzetvisszafojtva számoljuk a napokat a megjelenésig.


Címkék:  Watch Dogs, Ubisoft, Ubisoft Montreal, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>