Wolfenstein: The New Order Előzetes - Nácik kifelé!

Mike • 2014-05-09 09:55:16 • Rovat: Előzetes


A Wolfenstein név kötelez és bár az utóbbi időszakban semmit sem kaptunk a témában, a Bethesda úgy érezte, itt az ideje újra elővenni a klasszikus címet. A The New Order elég érdekesnek tűnik, mivel amellett, hogy megtartottak benne pár alap dolgot, újdonságot is adagoltak bele bőszen.Wolfenstein: The New Order Előzetes (HD)A történet hangsúlyosabb, a tempó kicsit lassabb, életerőnk pedig hol regenerálódik, hol nem, ami a veteránoknak mindenképp furcsa lehet. Azért maradt itt a régiből is, hiszen keresgélhetünk rejtekhelyeket és a fegyverarzenált sem kell nélkülöznünk: az összes mordály nálunk lehet, így kedvünkre csemegézhetünk a felhozatalból.
A játék látványáért az id Tech legújabb motorja felel majd, aminek hála nemcsak szép lesz, de még rombolható is, legalábbis egy-két részen biztosan. Multit nem kapunk a pénzünkért, de a fejlesztők szerint ezért bőven kárpótol majd a nagyjából 15-16 órás kampány.


Wolfenstein: The New Order (a kép nagyítható)

Wolfenstein: The New Order (a kép nagyítható)


Bár sokan már most szidják a Wolfenstein: The New Order-t, mi azért adunk neki egy esélyt és azt kérjük, hogy ti is tegyetek így, hiszen könnyedén az év egyik pozitív meglepetését köszönhetjük a személyében. Mi reménykedünk, a megjelenést követően pedig le is teszteljük nektek.


Címkék:  Wolfenstein: The New Order, Bethesda, MachineGames, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>