Gears of War előzmények? - GTV NEWS 47. hét – 1. Rész

DeathEvil • 2011-12-10 01:57:38 • Rovat: Hírek


A 2011-es év 47. hete is tartogatott érdekességeket. Információkkal szolgálhatunk Ghost Recon Online, I Am Alive és Gears of War előzményeit elmesélő résszel kapcsolatosan. A konzolok is erősen jelen vannak a mostani adásban, főleg a következő generációs gépekről szállingóznak információk, bár ezek legtöbbje még csak találgatás vagy mellébeszélés leszámítva a Japánban napokon belül megjelenő PS Vitat.



Ghost Recon Online / I Am Alive / Gears of War / Lineage 2



Egyre többször kell szembesülnünk a kalózkodás okozta negatívumokkal melyeket a fejlesztőstúdiók és a kiadók döntései eredményeznek mostanában a játékaik személyi számítógépes verzióival kapcsolatosan. Ezúttal a Ghost Reconnal kapcsolatosan derült ki, hogy a PC-sek nem ugyanazt kapják majd mint amit a konzolosok és bizony az I Am Alive-ról is le kell mondanunk előreláthatólag. Jobb lesz vigyázni mert lassan nekünk már játék se jut.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:33)
Ghost Recon Online (1:20)
Microsoft NextGen Xbox (1:42)
Silent Hill - A Book of Memories PS Vita (2:11)
I Am Alive (2:35)
Gears of War előzmény sorozat (3:01)
Lineage 2 - Free-to-play (3:26)
Sony és a jövő (3:48)
PS Vita nyitócímek(4:21)


Hát nyugodtan mondhatjuk, hogy ebben az adásban a konzolok domináltak, igaz komolyabb információkra még mindig várunk mind a Microsoft, mind pedig a Sony NextGen gépét illetően, de legalább a Vitaval kapcsolatosan már mindent tudunk, még a közeljövőben megjelenő játékok listáját is. Ami még érdekes az a Gears of War előzményeivel kapcsolatos felvetés, ugyanis kár lenne a rajongókat Marcusék nélkül hagyni és egy előzményeket elmesélő rész (vagy sorozat) nem is lehetne jobb kezekben a People Can Fly-nál ha már nem az Epic csinálja.






Címkék:  Ghost Recon, Silent Hill, I Am Alive, Gears of War, Lineage 2, Microsoft, Sony


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>