WOW Chuck Norris engedélyével - GTV NEWS 47. hét – 2. Rész

DeathEvil • 2011-12-10 01:57:25 • Rovat: Hírek


A hét másik felében is generálódott annyi friss információ, hogy egy újabb hírműsort meg tudtunk vele tölteni. A PS Vitas címek mellett mint a Ridge Racer, Unit 13 vagy a MotorStorm RC, szót ejtünk majd egy Ferraris Test Drive-ról, a Max Payne 3 gyűjtői kiadásáról és még Chuck Norris is belekeveredik majd valahogyan a képbe.



Microsoft Xbox 360 Kinect / Max Payne 3 CE / Chuck Norris a WOW-ban



A két nagy rivális konzolgyártó, ha nem a következő generációs gépéről csacsog, akkor erőteljesen kampányol jelenlegi termékei mellett. A Microsoft miden hova Kinectet akar rakatni és eltökéltségét mi sem példázza jobban, mint, hogy a konkurencia TV készülékeit is felszerelné vele. Lassan már a WC-s nénik is két méterről hadonászva sikálják el a barna csíkokat a csészékből. A Sony pedig már az új bika erős kézikonzolján játékaival kápráztat el, illetve ráerősített a 3D-s vonalra, mivel még egy kifejezetten játékosoknak készített 3D Display-t is forgalomba hozott.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Microsoft Kinect és a Sony (1:23)
Test Drive Ferrari (1:55)
Ridge Racer PS Vita (2:17)
Sony PlayStation 3D Display (2:46)
Unit 13 PS Vita (3:12)
Microsoft Kinectet a munkahelyekre (3:37)
MotorStorm RC (4:13)
Max Payne 3 Collectors Edition (4:39)
World of Warcraft és Chuck Norris (4:57)


Sokkal megnyugtatóbb most már, hogy Chuck Norris felügyelete alatt van a World of Warcraft. A csont porlasztó pörgőrúgásairól elhíresült úriember kegyetlenül leszámol majd a csalókkal, így már talán én is ráveszem magam, hogy tegyek egy próbát a WOW-al. Elvégre most már teljesen veszélytelen, mivel ott van Chuck.






Címkék:  Kinect, Test Drive, Ridge Racer, Unit 13, MotorStorm RC, WOW, Chuck Norris, Max Payne 3, PS Vita


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>