Csúszások, bukások, perek - GTV NEWS 26. hét - 1. rész

Mike • 2012-07-03 22:02:17 • Rovat: Hírek


Elérkezett a 26. hét, így hát össze is ütöttük nektek a hírösszefoglalónk első részét. Elég érdekes lett a felhozatal, hiszen számos játék megjelenésének csúszása mellett beszámolunk majd a Motorola vs Microsoft meccsről és a 38 Studios elég gázos bukásáról is.



FarCry 3 / Assassin's Creed 3 / Warframe



A Criterion Games nem látszik elengedni a Need for Speed-es gyeplőt, hiszen elérték a kiadónál, hogy mostantól kezdve egy fűszálat sem modellezhet le senki az ő megkérdezésük nélkül. Anno a Hot Pursuit feltámasztása igazán kellemesre sikeredett, de lehet, hogy kissé elhamarkodott ez a döntés az EA részéről? A Most Wanted 2 után kiderül.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
FarCry 3 csúszik a PC-s megjelenés (2:25)
Játék készül a Disney Wreck It Ralph mozijából (2:55)
Assassin's Creed 3 csúszik a PC-s megjelenés (3:19)
Criterion Games felügyeli a jövőben a Need for Speedeket (3:49)
Warframe Free-to-play lesz a Digital Extremes-től (4:19)
38 Studios csúnya véget ért, Curt Schilling a padlón (4:54)
Motorola vs Microsoft (5:29)


Csúszások dögivel, méghozzá ugyanabból az alomból: se a FarCry 3, se az Assassin's Creed 3 nem érkezik meg időben, úgyhogy lehet visszahűteni a pezsgőket. Azért reméljük, hogy több hasonlóan rossz élményben már nem lesz részünk mostanság és az újbóli időpontot tartani tudják a Ubisoft-os srácok. Ennyi lett volna a 26. hét első hírösszefoglalója, de akad még érdekesség bőven, ebből kifolyólag hamarosan érkezik a folytatás. Micsoda meglepetés, nemde? Addig is sziasztok.






Címkék:  FarCry 3, Wreck It Ralph, Assassin's Creed 3, Criterion Games, Warframe, 38 Studios, Motorola, Microsoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>