Koreában ingyenes a Tera - GTV NEWS 35. hét - 3. rész

Mike • 2012-09-15 11:13:15 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 35. heti hírműsorunk befejező része, amiben egy elhalasztott projekt mellett számos egyéb érdekesség is akad. Listázzuk a Black Ops 2 Collector's Edition felhozatalát, említést teszünk a Gears of War: Judgment-ben debütáló Free for All módról, de még építkezünk is egy kicsit a Skyrim-ban.



Tera Online / Call of Duty - Black Ops 2 / Gears of War - Judgement



Koreában ingyenes szervereken nyomulhatnak a Tera Online játékosai? Az eredetileg csak próbának induló akció úgy tűnik, hogy végleges lesz, vagy ha mégsem, egy darabig még biztos eltartanak majd a pénztelen örömök. Talán idővel idehaza is bevezetik ezt a remek kis "demót" és akkor talán senki nem fog fanyalogni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Koreában ingyenes a Tera Online (2:48)
Call of Duty - Black Ops 2 - Collector's Edition - Durva csomag (3:26)
Megérkezett a Skyrim - Heartfire DLC (4:12)
Gears of War - Judgment - Free for All Multiplayer Mode (4:51)
Vajon miért kukázta a Crytek a Redemptiont? (5:28)


Most először sima Deatmatch-ben is irthatjuk egymást a Gears of War: Judgment multijában. Az eddig legfőképp taktikára épülő többjátékos mód, így igencsak átalakul és könnyen egy fejvesztett mészárlásba csaphat át, de hát mi ezt szeretjük nem? Ezzel a kérdéssel zárnánk is a 35. heti hírfolyamot, de ne aggódjatok, hamarosan újabb műsorral jelentkezünk. Addig is sziasztok.






Címkék:  Tera Online, Call of Duty - Black Ops 2, Skyrim - Heartfire, Gears of War - Judgement, Redemptiont


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>