Multi nélkül metrózunk? - GTV NEWS 42. hét - 2. rész

Mike • 2012-11-08 19:13:32 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 42. heti hírözön folytatása és mindenki megnyugodhat, ezúttal is szolgálunk pár igazán érdekes infóval. Most leginkább az akciójátékok szerelmeseinek kedvezünk, hiszen itt lesz velünk a Call of Duty PS Vitás epizódja, a titokzatosan eltűnt Prey 2 és a single-re koncentráló Metro: Last Light is.



The Elder's Scrolls V - Skyrim / Prey 2 / Metro Last Light



Újabb DLC érkezhet a tavalyi "Év játékához", a Skyrim-hez. A Dragonborn-ra keresztelt kiegészítőben sárkányok hátára pattanhatunk, hogy azokkal repdessünk körbe-körbe, de még új területekre is eljuthatunk, amelyekből pár ismerős lehet a korábbi részből, konkrétan a Morrowind-ből.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Dragonborn DLC érkezik a The Elder's Scrolls V - Skyrim-hez (4:13)
Hová tűntél? Mi lesz veled Prey 2? Hallgat a Bethesda. (4:54)
Call of Duty - Black Ops - Declassifed erősebb multiplay-er móddal (5:29)
Zombis DLC-t kap a Sleeping Dogs, Nightmare in Northpoint néven (6:05)
Free-to-Play-re vált a Sony SingStar-ja is, zene füleinknek (6:37)
Free-to-Play lesz a Call of Duty Elite, headshot a haveroknak (7:10)
Lekési a Metro Last Light multija a megjelenést (7:47)


A Metro Last Light fejlesztői bejelentették, hogy bár korábban tervezték a multit, ez azonban a megjelenést követően nem lesz elérhető. Az indok elég egyszerű, a srácok inkább az egyszemélyes élményekre koncentrálnak, de nem kell aggódni, idővel egy DLC formájában beszerezhetjük a többjátékos móduszt. Ezzel le is zárnánk a 42. hetet, de ne aggódjatok, hamarosan érkezik a folytatás. Addig is sziasztok.






Címkék:  The Elder's Scrolls V - Skyrim, Prey 2, Call of Duty - Black Ops - Declassifed, Sleeping Dogs, Sony SingStar, Call of Duty Elite, Metro Last Light


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>