Dead Island: Riptide infódömping - GTV NEWS 43. hét - 2. rész

Mike • 2012-11-12 00:58:54 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 43. hét folytatása, amiben ismét remek híreket szedtünk össze nektek a közelmúlt történésiből. A rengeteg rövidebb infó után szó lesz majd egy újfajta, csak mobilokra megjelenő Borderlands-ről, A Dead Island folytatásáról és az Xbox is jelentkezik egy kisebb frissítés kapcsán, úgyhogy vágjunk is bele.



Borderlands Legends / Dead Island - Riptide / PS All-Stars Battle Royal



Bár a Dead Island: Riptide nem ígér forradalmi változásokat, azért akad pár dolog, amihez hozzányúlt a Deep Silver csapata. A hangulat valamivel komorabb lesz, ráadásként pedig még a fejlődési rendszer is átalakul kissé, valamint egy új, eddig soha nem látott karakternek is örülhetünk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Itt a Borderlands Legends iOS-re (4:09)
Dead Island - Riptide részletek (4:47)
Felmentették a Sony-t a hanyag védelmmelkapcsolatos vádak alól (5:20)
Itt az új dashboard az Xbox 360-ra Smart Glassal (6:03)
PlayStation All-Stars Battle Royal élőszereplés filmek (6:38)


A Sony mostanság sokat járhatott bíróságra, de úgy tűnik, ezen kényelmetlen alkalmak száma nem növekszik tovább, mivel kimondták, hogy a cég nem tehető felelősé a hackertámadások ügyében. Bár az incidens alatt jó pár adatot meglovasítottak, szerencsére a fontosabb dolgok nem kerültek illetéktelen kezekbe. Ha már így megnyugodtunk, le is zárnánk a 43. hetet, de nyugalom, hamarosan kezdetét veszi a 44. mi pedig újra elhozzuk nektek a fontosabb infókat. Addig is sziasztok.






Címkék:  Borderlands Legends, Dead Island - Riptide, Sony, Xbox 360, PlayStation All-Stars Battle Royal


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>