Lara infók dögivel - GTV NEWS 48. hét - 2. rész

Mike • 2012-12-17 15:38:51 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 48. hét második hírösszefoglalója, amibe ismét érdekesebbnél érdekesebb infókat próbáltunk belesűríteni. A szokásos rövidhírek után megvendégeljük az ifjonc Lara kisasszonyt, de egy kis keveset repkedünk is, valamint a Nintendo legújabb masinájáról is lerántjuk a leplet.



Wii Mini / Ace Combat - Assault Horizon / Tomb Raider



Korábban még csak pletyka szinten mozgott a Wii Mini létezése, de a Nintendo azóta már megerősítette a hírt, miszerint egy jóval kisebb és olcsóbb mozgásérzékelős masinát dob a piacra. Üröm az örömben, hogy az internet szépségeinek búcsút inthetünk és egyelőre csak Kanadában rohanhatnak érte a boltokba. Talán nem is baj.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:33)
Ace Combat - Assault Horizon PC-re is megérkezhet? (4:05)
Újabb Nintendo konzolt kapunk Wii Mini néven (4:41)
Double Fine - Amnesia Fortnight, megvan a négy kiválasztott (5:16)
Készülőben van a Syberia 3 - Benoit Sokal közreműködésével (5:53)
Tomb Raider információk érkeztek (6:27)


Szegény Lara Croft már nem egy újraindítást megélt, de ezek rendszerint a süllyesztő legmélyén landoltak. A legújabb próbálkozás azonban ígéretesnek tűnik, az első képek, videók és infók alapján lehetséges, hogy a sorozat eddigi legjobb darabja van készülőben. Ennyi lett volna a 48. hét második hírműsora, de hamarosan érkezünk a befejező résszel, addig is sziasztok.






Címkék:  Ace Combat - Assault Horizon, Wii Mini, Double Fine - Amnesia Fortnight, Syberia 3, Tomb Raider


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>