Free-to-play lesz a TERA online - GTV NEWS 2. hét - 2. rész

Mike • 2013-01-26 12:44:13 • Rovat: Hírek


Már be is futott a második hét következő híradagja, amibe ismét jutott egy kis CES, de lesz itt még más is. Többek között kitárgyaljuk a TERA online free-to-play-re való átállását, a Dead Rising 3 esetleges next-gen megjelenését, de a Cyberpunk 2077 mellett sem mehetünk el szó nélkül, úgyhogy vágjunk is bele.



Cyberpunk 2077 / Valve / Dead Rising 3 / TERA online



Bár tőlünk keletre már egy ideje ingyen nyüstölhetik a TERA online, úgy tűnik, hogy errefelé sem bírta tovább a havidíjjal operáló MMORPG. A váltás tavasszal lesz esedékes és bár lesz pár megszorítás a free-to-play modellben, annyira nem vészesek, simán lehet velük együtt élni, kalandozni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Befutott a Cyberpunk 2077 első bemutatója (3:22)
A CES-en a Valve egy Piston cuccal volt kint (3:57)
Készülget a Dead Rising 3, de már next-gen cím lesz? (4:39)
A Microsoft Resource előállt az Illumiroommal (5:15)
Free-to-play lett a TERA online is (5:47)
A Razer Project Fionaja, Razer Egde lett (6:26)


Végre befutott a Cyberpunk 2077 trailer-e, amiből ugyan sok minden nem derül ki, de legalább a hangulat ott van a szeren. A játékban egyébként a közeli jövőben kalandozhatunk sandbox módon, miközben különböző implantokkal kell ügyeskednünk az életben maradás reményében. Night City romlott világára pedig ajánlott is felkészülni. Ezzel zárnánk is második hírösszefoglalónkat, de erre a hétre van még egy a tarsolyunkban, hamarosan azzal jelentkezünk, addig is sziasztok.






Címkék:  Cyberpunk 2077, Valve, Piston, Dead Rising 3, Illumiroom, Tera Online, Razer Egde


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>