Lezajlott a THQ-aukció - GTV NEWS 4. hét - 1. rész

Mike • 2013-02-05 14:30:36 • Rovat: Hírek


Újabb hétnek lendülünk neki, ezúttal azonban két hírműsorral jelentkezünk. Az elsőben rögtön olyan nagy neveket köszönthetünk a porondon, mint a szétesett THQ, a Ubisoft-hoz került South Park: The Stick of Truth, vagy épp a Logitech, akik komoly döntésre szánták el magukat, de minden további a műsorból kiderül.



THQ / South Park - The Stick of Truth / Logitech



Lezajlott a THQ címeiért tartott aukció és hellyel-közzel szinte mindegyik projekt új gazdára talált. A Metro: Last Light, a Company of Heroes 2, a Saints Row és a South Park RPG rajongói tehát megnyugodhatnak, egyedül csak a Darksiders-t jegyző Vigil Games lóg a levegőben, de később talán ők is otthonra lelnek.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Információk a The Showdown Effects-ről (4:41)
Miken dolgozik a Starbreeze Studios? (5:15)
Hullarablás, szétkapkodták a THQ címeit (5:55)
Újabb játékmódokkal bővül a Resident Evil 6 (6:36)
A Ubisoft-é a South Park - The Stick of Truth (7:19)
A Logitech kiszáll a konzoliparból (7:52)


Bombaként robbant a hír, miszerint a Logitech kiszáll a konzolok piacáról és mostantól kezdve, csak a PC-s kiegészítők felé veszi az irányt. Ugyan rengetegen meglepődtek a váltás hallatán, azonban ez egy tudatos döntés, a cégnek már jó ideje kevés bevétel csurgott a konzolos vásárlóktól, ezért nem is annyira meglepő a dolog. Ezzel zárnánk is a 4. hét első hírműsorát, de egy még van a tarsolyban, addig is sziasztok.






Címkék:  The Showdown Effects, Starbreeze Studios, THQ, Resident Evil 6, South Park - The Stick of Truth, Logitech


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>