Viszlát Medal of Honor - GTV NEWS 5. hét - 1. rész

Mike • 2013-02-13 12:51:53 • Rovat: Hírek


Szépen lassan megindul a tavaszi dömping, amit a rengeteg játékmegjelenés mellett az is jelez, hogy egyre hosszabbak lesznek hírműsoraink. Az ötödik hét első felvonása rögtön 10 percnél is tovább tart: itt lesz a csalódott Medal of Honor, a tartalmas Dead Space 3, valamint egy kisebb Grand Theft Auto pletyka is.



Grand Theft Auto / Battlefield 3 - End Game / Dead Space 3



Sok rajongó szomorúan vette tudomásul a Dead Space 3 kooposított kalandját, de legalább tartalom terén nem kellett csalatkozni. Miután végeztünk a sztorival, 4 különböző módon üthetjük el időnket, amik mind-mind egy kicsit megváltoztatják az élményt. Később DLC-k is érkeznek majd, de ezt gondolom már mindenki sejtette.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Információk a PS Vitas Killzone Mercenary-ről (5:00)
A Crytek szippantja fel a Vigil Games embereit? (5:33)
Jövőben játszódó Grand Theft Auto is készülhet? (6:03)
Érdekességek a Battlefield 3 - End Game DLC-jéről (6:34)
Dead Space 3, mit kínál a végigjátszás után (7:15)
Arma Tactics az Nvidia Project Shieldjére készül (7:54)
Készülget a PlayStation Home utódja? (8:33)
Az EA eltemette a Medal of Honort (9:07)


Az újkori Medal of Honor 2010-es bukását még megemésztette az Electronic Arts, de a Warfighter-nek már nem kegyelmez. Miután nemcsak a rajongók, de a kritikusok is eléggé kellemetlen véleménnyel voltak a modern katonai FPS-ről, a kiadó úgy döntött, egy ideig inkább jegeli a sorozatot, a felszabaduló időt pedig állítólag a Battlefield szériának nyújtja át. Ki tudja, talán majd pár év múlva ismét lődözhetünk egy kis Linkin Park-ra. Addig is tartsatok továbbra is velünk, hamarosan érkezünk a folytatással, sziasztok.






Címkék:  Killzone Mercenary, Vigil Games, Grand Theft Auto, Battlefield 3 - End Game, Dead Space 3, Arma Tactics, PlayStation Home, Medal of Honor


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>