Hamarosan Far Cry 4? - GTV NEWS 6. hét - 1. rész

Mike • 2013-02-20 20:30:35 • Rovat: Hírek


Újabb hétnek nézünk elébe, ezúttal azonban már jóval kisebb csomagokban tálaljuk nektek az infóadagot. Az első részbe rögtön jutott egy kis Ouya pletyka, de a Square Enix legújabb projektje is bemutatkozik, valamint a Ubisoft Far Cry 4-es terveiről is lehull a lepel. Hír tehát van bőven, vágjunk is bele!



Murdered Soul Suspect / Far Cry 4 / Ouya



A Square Enix egy titokzatos új projekten dolgozik és bár a Murdered Soul Suspect-ről eddig még szinte semmit sem tudni, ami infó érkezett róla, az mindenképp bizalomra adhat okot. Valószínűleg egy nyomozó bőrébe, esetleg szellemébe bújunk, hogy a legnehezebb gyilkosság szálait göngyölítsük fel.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:31)
Murdered Soul Suspect a Square Enix új játéka? (4:43)
Hamarosan érkezhet a Far Cry 4? (5:09)
Évente kaphatunk az Ouya-ból újabb kiadást? (5:45)
Hamarosan érkezik a Skylanders Swap Force (6:17)


A Far Cry 3 nagy sikernek örvend, ezért nem meglepő, hogy a Ubisoft-nál már javában a folytatáson agyalnak. A fejlesztők elmondták, hogy a második, illetve a harmadik rész között eltelt több év most nem fog megismétlődni, ráadásul az alapok már megvannak, csak egy új történetet kell rájuk építeni. Ezzel a reményteli hírrel zárnánk is a 6. hét első hírműsorát, de nemsokára még kettővel érkezünk, addig is kitartást, sziasztok.






Címkék:  Murdered Soul Suspect, Far Cry 4, Ouya, Skylanders Swap Force


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>