Witcher 3: Wild Hunt infók - GTV NEWS 9. hét - 1. rész

Mike • 2013-03-20 14:41:30 • Rovat: Hírek


Ismét új hírműsorral jelentkezünk. A 9. héten is két összefoglalóval érkezünk és bár a rövidebb infók most is többségben lesznek, azért pár komolyabb hír is beszivárgott a felhozatalba. Az első részben rögtön szót ejtünk a Star Wars 1313 körüli mizériáról, de pár Witcher 3: Wild Hunt érdekességgel is szolgálunk.



Star Wars 1313 / Witcher 3: Wild Hunt / Electronic Arts



Nagyon úgy tűnik, hogy a Star Wars 1313 fejlesztése kicsit szünetel, bár hivatalos megerősítés még nem érkezett. A pletyka szerint akkor álltak le a munkálatok, mikor a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, de bízzunk benne, hogy ez nem lesz kihatással a végeredményre és ha késve is, de végül megjelenik a TPS lövölde.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
A szuper képességes Awakened a Kickstarteren gyűjtöget (5:35)
Lehetséges, hogy leállt a Star Wars 1313 fejlesztése? (6:05)
Érdekességek a The Witcher 3: Wild Hunt-al kapcsolatosan (6:39)
Bemutatkozik az EA keresztplatformos közösségi rendszere (7:18)


Egy halom új infó érkezett a Witcher 3: Wild Hunt kapcsán. A korábbi mentéseinket érdemes lesz megőrizni, hiszen így sokan már ismerősként köszönthetnek, de persze a haragosaink is visszatérhetnek. Szerencsére Geralt az évek során megtanult ugrani, ráadásul a harcok is megváltoznak: mostantól sokkal taktikusabb küzdelmekben vehetünk rész, sőt, akár még különböző testrészekre is támadhatunk egy-egy célzott csapással. A szintlimit 60-as lesz, a bejárható terület pedig hatalmas, amit saját hajóval, vagy épp lóval fedezhetünk fel. Ezzel zárnánk is a 9. hét első hírműsorát, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Awakened, Star Wars 1313, The Witcher 3: Wild Hunt, Electronic Arts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>