Call of Duty: Ghost? - GTV NEWS 12. hét - 1. rész

Mike • 2013-04-10 22:02:24 • Rovat: Hírek


Újabb hét veszi kezdetét - szám szerint a tizenkettedik - és szerencsére a szaftosabb infókat ezúttal sem kell hanyagolnunk. Számos pletykált infó futott be a Call of Duty: Ghost-ról, de ez még nem minden, mivel a Blizzard új játékát is kivesézzük, sőt, az Electronic Arts háza táján is körbenézünk egy kicsit.



Call of Duty: Ghost / Hearthstone: Heroes of WarCraft / Electronic Arts



Számos pletyka futott be az új Call of Duty-val kapcsolatban, ami állítólag Ghost alcímmel jelenhet meg, valamikor még az idén. Külön érdekesség, hogy a forrás szerint csak PC-re és next-gen konzolokra érkezhet a lövölde, ami valljuk be, kicsit hihetetlenül hangzik, de ez talán azt is jelezheti, hogy a grafika sem marad a régimódi.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Call of Duty: Ghost a Modern Warfare 4 helyett? (5:01)
Hearthstone: Heroes of WarCraft a Blizzard új játéka (5:59)
Steam Early Access, új szolgáltatás a Steam-en (6:27)
Lemondott az Electronic Arts vezérigazgatója (7:05)


Lemondott az Electronic Arts vezérigazgatója, John Riccitiello. Egy névtelen dolgozó elmondása alapján talán nem is baj, mivel szerinte Riccitiello nem sokat konyított a játékokhoz, sőt, számos megmozdulásával csak az egyre nagyobb kiadást növelte. Egyesek szerint ebben a vezérkarnak is lehet szerepe, akik egyébként korábban már egyszer megbuktatták volna, de akkor nem sikerült, legalábbis állítólag. Ennyi lett volna a 12. hét első hírműsora, hamarosan jövünk a második résszel, addig is sziasztok.






Címkék:  Call of Duty: Ghost, Hearthstone: Heroes of WarCraft, Steam Early Access, Electronic Arts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>