Batman Arkham Origins infók - GTV NEWS 15. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:07:26 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 15. hét következő híradagja. A szokásos rövidebb infók után olyan címek néznek be hozzánk, mint a torrent-ekre kikerült Far Cry 3: Blood Dragon, az előzményként funkcionáló Batman Arkham Origins, vagy épp ez utóbbi kistestvére, a kézikonzolokra érkező Batman Arkham Origins: Blackgate.



Far Cry 3: Blood Dragon / Batman Arkham Origins / Next-gen Xbox



Számos infó derült ki a frissiben bejelentett Batman Arkham Origins-ről. Az alapok megmaradtak, de azért pár újdonság is bekúszik a képbe. A bejárható terület sokkal nagyobb lesz, mint az elődben, de az Arkham City-ben látható területek is visszatérhetnek egy-egy kaland erejéig. És ez még nem minden, további érdekességek a videóban.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:36)
Kilopták a Far Cry 3: Blood Dragon-t (5:36)
A TimeGate Studios új játéka a Minimum (6:17)
Részletek a Batman Arkham Origins-ről (6:52)
Töröltek egy csomó MegaMan játékot (7:59)
Részletek a Batman Arkham Origins: Blackgate-ről is (8:30)
Következő generációs Xbox pletykák (9:08)


Orosz hackerek unaloműző gyanánt feltörték a Uplay szervereit és ha már arra volt dolguk, akkor a Far Cry 3: Blood Dragon-t is kitolták a netre, méghozzá jóval a hivatalos megjelenés előtt. Azóta már számos letöltésnek örvendhet a korábban április elsejei tréfának tartott lövölde, bár erről az érdemről a Ubisoft-nál szívesen lemondanának. A kiadó egyébként gőzerővel keresi a felelősöket, úgyhogy a gonosz srácok napjai meg vannak számlálva. Ezzel zárnánk is a 15. hetet, de hamarosan visszatérünk, méghozzá a 16. hét történéseivel. Sziasztok.






Címkék:  Far Cry 3: Blood Dragon, Minimum, Batman Arkham Origins, MegaMan, Batman Arkham Origins: Blackgate, Xbox


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>