Infók a The Evil Within kapcsán - GTV NEWS 16. hét - 1. rész

Mike • 2013-06-29 23:07:21 • Rovat: Hírek


A 16. héten sem szakítunk a hagyományokkal, azaz ezúttal is tálcán nyújtunk át nektek egy nagy adag rövidebb infót, hogy utána nekikezdjünk a komolyabb és fajsúlyosabb híreknek. Lesz itt kérem Bethesda-féle horrorjáték, ruhákon átlátó szemüveg, de a next-gen gépek is szerepelnek a terítéken.



The Evil Within / Killer is Dead / Next-gen Xbox



Újabb adagnyi pletyka érkezett a következő generációs Xbox-szal kapcsolatban. Állítólag valóban nem lesz kötelező az internet használata, de a visszafelé kompatibilitást is megoldják a gépen belül, azaz nem lesz szükségünk az Xbox Mini-re, ami egy lemezmeghajtó nélküli kis konzol lesz, jóval nyomottabb áron.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:36)
Részletek a Bethesda The Evil Within-jéről (5:20)
Kínában hamarosan indul a Monster Hunter Online (6:09)
Vetkőztetős szemüveggel érkezik a Killer is Dead (6:38)
Az új Air Conflict Vietnam-ba repít minket (7:17)
Újabb adag Next-Gen Xbox információ érkezett (7:51)


A Bethesda sokáig teasel-t, de aztán végül lerántották a leplet a The Evil Within-ről. Az id Tech 5 motor által meghajtott játékban kivezényelnek minket egy gyilkosság helyszínére, de ahogy az lenni szokott, természetesen semmi sem az, aminek látszik. A játékban rengeteg fejtörő lesz, sőt még csapdákba is belebotolhatunk, úgyhogy érdemes nyitott szemmel járkálni a nyomasztó másvilágban. A 16. hét első hírműsorának a végére értünk, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  The Evil Within, Monster Hunter Online, Killer is Dead, Air Conflict, Xbox


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>