Fifa 14 infók dögivel - GTV NEWS 16. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:07:16 • Rovat: Hírek


A 16. hét második hírműsorában hiába keresitek a next-gen pletykákat, mivel ezúttal leginkább a Nintendo, valamint a számos játékinfó viszi a prímet. A szokásos rövidebb morzsák után szót ejtünk a Fifa 14 újdonságairól, a Wii U gyenge kilátásairól, valamint az Ouya felemás minőségéről.



Fifa 14 / Ouya / Castle of Illusion



Egyes elemzők szerint a Nintendo Wii U egy esetleges árcsökkentés esetén sem menekülhet meg a jelenlegi helyzetből. Ennek egyik legfőbb oka a kicsit gyengécske játékfelhozatal, de szintén problémás lehet a PS4 valamint az új Xbox megjelenése, hiszen mindkét konzol sokkal több lehetőséggel kecsegteti a hardcore gamereket.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Információ dömping a Fifa 14-el kapcsolatosan (4:08)
Tesztelték az Ouya-t. Végeredmény: gagyi (5:20)
Rosszul szerepeltek a konzol exkluzív címek (5:55)
Nem valami jók a Nintendo Wii U kilátásai (6:25)
Remake-et kap a Castle of Illusion (6:57)
Újabb Nintendo Direct, számos bejelentéssel (7:31)


Az EA Sports nagyon igyekszik, hiszen számos újdonsággal, illetve finomítással igyekszik feldobni a Fifa 14-et. A széria legújabb darabjában szebb grafikát várhatunk, de ez még nem minden, hiszen a fizika is megújul, aminek hála sokkal élethűbbek lesznek a meccsek. Bár a platformlista egy része már ismert, nincs kizárva, hogy érkezhet majd egy next-gen változat is, de ez még csak a jövő zenéje. Ennyi lett volna a 16. hét hírfelhozatala, hamarosan azonban érkezünk a következő adaggal, addig is tartsatok velünk, sziasztok.






Címkék:  Fifa 14, Ouya, Nintendo Wii U, Castle of Illusion, Nintendo Direct


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>