Next-gen infók - GTV NEWS 17. hét - 1. rész

Mike • 2013-06-29 23:07:05 • Rovat: Hírek


Úgy tűnik, hogy a múltheti next-gen infók a 17. hétre vándoroltak, hiszen most egy raklapnyi pletykával tudunk szolgálni nektek az új generációs gépekkel kapcsolatban. Persze a játékokról sem kell lemondanotok, szó lesz Metro Last Light-ról, a Lost Planet 3-ról és még a The Bureau: XCOM Declassified-ról is.



Next-gen / The Bureau: XCOM Declassified / DualShock 4



Számos pletyka érkezett a Microsoft legújabb konzoljáról. Állítólag a játékokhoz most már DLC-k nélkül is hozzáadhatnak majd új achievement-eket, de azt is a fejlesztők döntik el, hogy kell-e a címhez netkapcsolat, vagy elég csak egyszer aktiválni. A pletyka szerint a barátaink száma sem lesz megszabva, így akárhány havert felvehetünk, akiknek aztán még élő adásokat is közvetíthetünk a Ustream-en keresztül.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Érdekességek a Microsoft következő konzoljáról (5:58)
Takarít az Electronic Arts a háza táján (6:54)
The Bureau: XCOM Declassified az új cím (7:33)
Metro Last Light a Sony konzoljaira (8:10)
Részletek a Sony kontrolleréről: DualShock 4 (8:50)
Nordic Games megvette a THQ maradék címeit (9:27)
Lost Planet 3 Multiplayer részletek (9:56)


Úgy tűnik, hogy a PlayStation tulajok nemcsak a hamarosan megjelenő Metro Last Light-nak örülhetnek, hiszen a készítők kilátásba helyezték a Metro 2033 portját is, ami annak idején egyébként elkerülte a PS3-at. A DLC-kről is kiderült pár dolog. A fejlesztők elmondása szerint ezek nem kivágott tartalmak lesznek és egytől-egyig hozzátesznek a történethez, így akár teljesen át is formálhatják a végkifejletet. A sötét moszkvai metrók baljóslatú hangulatával le is zárjuk a 17. hét első hírműsorát, de természetesen hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Microsoft, Electronic Arts, The Bureau: XCOM Declassified, Metro Last Light, Sony, DualShock 4, Nordic Games, THQ, Lost Planer 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>