Next-gen játékok - GTV NEWS 19. hét - 1. rész

Mike • 2013-06-29 23:06:37 • Rovat: Hírek


A 19. hét első hírműsorában leginkább a next-gen játékokat vesszük górcső alá, hiszen számos infó futott be a Bungie-féle Destiny-ről, az online örömökkel kecsegtető csapatos Drive Club-ról és a gőzerővel bíró inFamous: Second Son-ról is. Következzenek tehát a szokásos rövidhírek, utána pedig indulhat a buli!



Destiny / Drive Club / InFamous: Second Son



Ahogy azt már az előzetesekből sejteni lehetett, a Drive Club inkább az árkádosabb autóversenyzés szerelmeseit igyekszik kiszolgálni. A fejlesztők elmondása szerint a játék fő erénye az online csapatalapú csapatás lesz, ahol akár egyszerre 1000-en is összemérhetjük tudásunkat, persze bajnokságba rendeződve.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Újabb androidos konzol érkezik: Gamepop (4:01)
Érdekességek érkeztek a Bungie Destiny-jéről (4:34)
Activision-Blizzard megy a szekér, fogynak a WOW-osok (5:14)
Részleteket kaptunk a PS4-re érkező Drive Club-ról (5:56)
Újabb túlélő-horror van készülőben: The Forrest (6:43)
Az InFamous: Second Son is mutogatja magát (7:14)
Még egy befulladt Star Wars játékra derült fény (7:45)


A LucasArts sajnálatos sorsa szinte mindenkit meglepett, ráadásul egyre-másra érkeznek olyan infók, ami alapján nem szabadott volna, hogy ez történjen. Most épp a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios árulta el, hogy korábban terveztek egy nyitott világú Star Wars játékot, amiben még a bolygók között is ingázhattunk volna. Sajnos a megállapodás nem született meg, pedig ha zöld utat kapott volna, talán a cég még ma is köztünk lenne. Ennyi lett volna a 19. hét első hírműsora, hamarosan azonban érkezünk a folytatással, addig is tartsatok velünk, sziasztok.






Címkék:  Gamepop, Bungie, Destiny, Activision-Blizzard, PlayStation 4, Drive Club, The Forrest, inFamous: Second Son, Star Wars


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>