Electronic Arts dögivel - GTV NEWS 19. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:06:30 • Rovat: Hírek


Szerencsére a 19. hét második hírműsorába is jutott bőven érdekesség, de persze csak a szokásos rövidebb infók után. Ezúttal a főszereplőnk az Electronic Arts lesz, akiknek nemcsak a pénzügyi dolgaikról rántjuk le a leplet, de pár közelgő projektről is beszámolunk, köztük egy esetleges Star Wars játékról.



Electronic Arts / Wolfenstein: The New Order / Pacific Rim / Sony



A Bethesda sokáig nem húzta a mézesmadzagot, hiszen pár napra az első teaser képek után már be is jelentette a Wolfenstein: The New Order-t. A játék a korábbi részek újragondolása lesz, de nem kell aggódni, a régi elemek kivétel nélkül képviseltetik magukat, egyedül csak a multiplayer fog hiányozni a felhozatalból.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Alice Otherlands - American McGee küzd a jogokért (3:50)
Splinter Cell: Blacklist - Spies vs Mercs részletek (4:25)
Az Electronic Arts pénzügyi helyzete és egy kis leépítés (5:02)
A Bethesda bejelentette a Wolfenstein: The New Order-t (6:08)
Az Electronic Arts leleplezte a The Sims 4-et (6:50)
Játék készül Guillermo Del Toro Pacific Rim-jéből (7:23)
A Disney az EA-re bízta a Star Wars játékok készítését (7:53)
Sony PlayStation 4 és a DualShock 4 Share gombja (8:26)


Az Electronic Arts megegyezett a Disney-vel így mostantól kezdve az ő kezei alatt dolgozó csapatok fejleszthetnek Star Wars cím alatt. Azért a kisebb projektek lehetőségét maguknál tartották a Disney-nél, de a nagyobb multiplatform játékok fejlesztésére olyan csapatok jelentkezhetnek majd, mint a BioWare, a DICE, vagy épp a Visceral Games. Vajon mit hoz a jövő? Ezzel a kérdéssel zárnánk is a 19. hét hírösszefoglalóit, de ne aggódjatok, hamarosan érkezünk a 20. hét anyagával, addig is sziasztok.






Címkék:  Alice Otherlands, American McGee, Splinter Cell: Blacklist, Electronic Arts, Bethesda, Wolfenstein: The New Order, The Sims 4, Guillermo Del Toro, Pacific Rim, Star Wars, Sony, PlayStation 4, DualShock 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>