E3 2013 Hírösszefoglaló - 1. Rész

Mike • 2013-06-29 23:06:18 • Rovat: Hírek


Végre elrajtolt a 2013-as E3 és mielőtt a nagyobb cégek konferenciájára rátérnék, ejtsünk szót pár kisebb infóról. A szokásos rövidhírek blokk után megnézzük, hogy mik is készülnek PS Vitára, beszámolunk nektek Skylanders SWAP Force-ról, de a Lords of the Fallen kapcsán is kiderült pár érdekesség.



PS Vita / Skylanders SWAP Force / Lords of the Fallen



A Skylanders sorozat hatalmas sikernek örvend, hiszen a műanyagfigurákkal történő akciózást mindenki szereti. A Skylanders SWAP Force már next-gen konzolokra is érkezik, ráadásul bevezeti a szétszedhető karaktereket, amiknek hála további variációs lehetőségeket kapunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:36)
Újabb PlayStation Vita címeket jelentettek be (3:25)
Infók a Skylanders SWAP Force-al kapcsolatban (4:07)
Lords of the Fallen részletek láttak napvilágot (4:42)
Bejelentették PlayStation 4-re a Tiny Brains-t (5:14)


Számos infó derült ki a City Interactive berkein belül készülő grandiózus RPG-ről, a Lords of the Fallen-ről. Főhősünk egy meglehetősen morózus alkat lesz, akit 3 skillfán keresztül fejleszthetünk úgy, ahogy nekünk tetszik. A lehetőségek tárháza tehát széles, itt bizony mindenki megtalálja majd a neki legjobban tetsző kombinációt. Ennyi lett volna a 2013-as E3 első hírösszefoglalója, de hamarosan érkezünk a folytatással, ráadásul a konferenciákat sem hagyjuk ki a felhozatalból. Addig is sziasztok.






Címkék:  PS Vita, Skylanders Swap Force, Lords of the Fallen, PS4, Tiny Brains


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>