Így készült a Metro: Last Light? - GTV NEWS 20. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:06:04 • Rovat: Hírek


Már be is futott a 20. hét második és egyben utolsó hírműsora, amibe ezúttal is számos érdekességet zsúfoltunk bele. Szó lesz majd a Metro: Last Light meglehetősen kényelmetlen fejlesztési körülményeiről, az Among the Sleep alfájáról, de pár infó becsúszott a The Bureau - XCOM Declassified-ból is.



Metro Last Light / The Bureau - XCOM Declassified / Among the Sleep



Mint kiderült, a Metro: Last Light fejlesztése nem volt épp leányálom, hiszen a srácok meglehetősen mostoha körülmények között munkálkodtak a játékon. Megesett, hogy napokig nem volt áram, de a high-end PC-ket is úgy kellett becsempészni az országba. Szerencsére kitartottak és így egy remek játékkal gazdagodhattunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:22)
Szemétdombon készült a Metro: Last Light (6:06)
The Bureau - XCOM Declassified részletek (6:52)
Jól megy a szekér a Take-Two-nak (7:29)
Elérhető az Among the Sleep alfa verziója (8:20)
Információk a Castlevania: Lords of Shadow 2-ről (8:57)


Azt már korábban is tudtuk, hogy a The Bureau - XCOM Declassified FPS nézetről TPS-re váltott, de most további érdekességek is kiderültek a játékkal kapcsolatban. Az akciók közben felülnézetből is irányíthatjuk társainkat, akiket mi képezünk ki. Érdemes lesz rájuk vigyázni, mert ha valamelyikük elhalálozik, akkor már nem hozhatjuk vissza őt az élők sorába. Ezzel az infóval zárnánk is a 20. hét híradagját, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok!






Címkék:  Metro Last Light, The Bureau - XCOM Declassified, Take-Two, Among the Sleep, Castlevania: Lords of Shadow 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>