E3 2013 Hírösszefoglaló - 3 Rész

Mike • 2013-06-29 23:05:57 • Rovat: Hírek


E3-as hírösszefoglalónk következő részéhez érkezett, ami ezúttal sem a hosszúságával, sokkal inkább a tartalmával igyekszik lenyűgözni minket. A számos rövidebb infómorzsa után beszámolunk nektek a PS Vita jövőjéről, a frissiben bemutatott Tom Clancy's: The Division-ról, de a next-gen sem maradhat ki.



PS Vita / Tom Clancy's - The Division / Sony vs. Microsoft



A Sony E3-as konferenciája bizony bőven tartogatott meglepetéseket, hiszen miután letudták a szokásos köröket a PS Vita, valamint a PS3 terén, át is nyargaltak a következő generációra. A PS4 kinézete mellett kiderült, hogy 400 eurós áron lehet majd beszerezni, de ez még nem minden, mivel a konzol nem tartalmaz online DRM-et, a használt játékokat is csereberélhetjük, bár a netes örömökhöz most már mindenképp elő kell fizetnünk a PS Plus szolgáltatásra. Ennek keretében egyébként továbbra is számos ingyen játéknak örülhetünk havonta, sőt kezdésnek megkapjuk a DriveClub-ot is.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:23)
Majdnem 100 PS Vita címet kapuk idén (3:01)
Bemutatkozott a Tom Clancy's - The Division (3:50)
A Sony legyalázta a Microsoftot az E3-on (4:28)


Hatalmas őrjöngést váltott ki a Ubisoft E-as konferenciáján bemutatott Tom Clancy's: The Division, ami bár elsőre egy szimpla TPS fedezékharcnak tűnt, később kiderült, hogy itt jóval többről van szó. A játék ugyanis egy online alapokon nyugvó RPG-TPS keverék, ahol társainkkal akciózhatunk a lepusztult világban, miközben fejlődünk és mindenféle képességet nyitunk meg főszereplőnk számára. Ez lett volna a harmadik E3-as hírösszefoglalónk, de egy még van a tarsolyban, ráadásul a konferenciák is hátra vannak még. Addig is tartsatok velünk, sziasztok.






Címkék:  PS Vita, Tom Clancy's - The Division, Sony, Microsoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>