E3 2013 Hírösszefoglaló - 4 Rész

Mike • 2013-06-29 23:05:50 • Rovat: Hírek


Újabb adagnyi infót gyűjtöttünk össze nektek az E3 kapcsán és bár a műsor nem épp hosszú, érdekesség akad benne bőven. A szokásos rövidebb hírcsokor után a komolyabb címeké lesz a főszerep, The Crew, Xbox One, de az EA Sports-féle sportjátékokat sem kell nélkülöznünk, mi is lenne velünk nélkülük.



The Crew / EA Sports / Xbox One



A The Crew egy meglehetősen érdekes és mindenképp vakmerő projekt, hiszen nemcsak az online örömöket hívatott elhozni nekünk egy nagy adag versenyzéssel fűszerezve, de eközben még Amerikát is bejárhatjuk. Természetesen nyomulhatunk offline is, de pár kattintás és máris együtt a rezesbanda. Árkád versenyjáték a javából, várjuk a további fejleményeket.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
The Crew - Egy újabb ütős versenyjáték (2:26)
EA Sports játékok minden mennyiségben (3:06)
Microsoft Xbox One érdekességek (4:14)


Az EA Sports természetesen idén is egy raklapnyi sportcímmel vonult ki a színpadra: kapni fogunk FIFA-t, megújult NHL-t, a születésnapját ünneplő Madden NFL-t, de még az NBA Live sorozat is visszatér. Ez utóbbi igencsak meglepő, hiszen idén kimarad az aktuális epizód, hála annak, hogy a kiadó szerint a minőség nem volt épp a toppon. Külön érdekesség, hogy a THQ-tól behúzott UFC is beköszön, ahol aztán csépelhetjük egymást napestig. Ennyi lett volna E3-as hírösszefoglalónk következő része, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  The Crew, EA Sports, Xbox One


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>