E3 2013 Hírösszefoglaló - 7 Rész

Mike • 2013-06-29 23:05:23 • Rovat: Hírek


A 2013-as E3-at összefoglaló hírműsorunk az utolsó előtti részéhez érkezett, úgyhogy ne is vesztegessük az időt, lássuk, hogy ezúttal miről számolunk be nektek. Szót ejtünk a Witcher 3: Wild Hunt-ról, egy esetlegese next-gen Rainbow Six-ről, de a Battlefield 4 multirészlegét is kivesézzük a műsor végén.



The Witcher 3: Wild Hunt / Rainbow Six / Battlefield 4



A CD Project RED-től elárulták, hogy bár a Wticher történet lezárul a harmadik játékkal, nem kell örökre búcsút vennünk Ríviai Geralt-tól, hiszen a jövőben még összefuthatunk vele. Az is kiderült, hogy a mentéseinket jobb lesz elrakni, legalábbis PC-n, a konzolosoknak ugyanis be kell érniük valamilyen eredettörténet-választó képernyővel.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
A jövőben találkozhatunk még Ríviai Geralt-al (2:40)
A Ubisoft több eladott Wii U-t vár, addig nem fejleszt (3:08)
Kísérteties Rainbow Six játék van érkezőben (3:37)
Battlefield 4 Multiplayer információ áradat (4:04)


Számos infó látott napvilágot a Battlefield 4 multija kapcsán, amiben számos dolog változik meg az elődhöz képest. A squad-ok létszáma nőni fog, a frissiben visszatért Commander módnak hála pedig valaki mindig madártávlatból kémlelheti a harcteret. A rombolhatóság is sokkal nagyobb szerepet fog kapni, ráadásul mostantól már a konzolokon is 64 fő lesz a limit. Ezzel zárnánk is E3-as összefoglalónk utolsó előtti részét, hamarosan érkezünk a befejező műsorral, addig is sziasztok.






Címkék:  The Witcher 3: Wild Hunt, Ubisoft, Wii U, Rainbow Six, Battlefield 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>