Need for Speed: Rivals infók - GTV NEWS 21. hét - 1. rész

Mike • 2013-06-29 23:05:18 • Rovat: Hírek


Megannyi E3-as hírösszefoglaló után végre visszatérhetünk a rendes kerékvágásba, így hát folytassuk is ott, ahol korábban abbahagytuk. A 21. hét első műsorában beszámolunk a Need for Speed: Rivals-ról, a meglehetősen kellemesre sikeredett Game Dev Tycoon-ról és az új Call of Duty: Ghosts-ról is.



Need for Speed: Rivals / Game Dev Tycoon / Call of Duty: Ghosts



A Need for Speed: Rivals-ban ismét visszatérnek a zsaruk, hogy borsot törjenek az orrunk alá. A játék egyik érdekessége, hogy haverjaink gond nélkül csatlakozhatnak be a mi játékunkba, akár versenyzőként, akár fakabátként, így nehezítve meg a dolgunkat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Részletek a Need for Speed: Rivals-el kapcsolatosan (4:46)
Bejött a fejlesztőknek a Game Dev Tycoon (5:35)
Információk érkeztek a Call of Duty: Ghosts-ról (6:07)


Bár korábban az Activision többször is hangoztatta, hogy a Call of Duty: Ghosts motorja egy teljesen új engine lesz, most kiderült, hogy erről azért nincs szó, csupán csak a korábbi változatot tuningolták fel egy kicsit. A látvány azonban így is jónak ígérkezik, a fejlesztők számos extrát préseltek bele a játékba, még a kutyán kívül is. Ennyi lett volna a 21. hét első hírműsora, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Need for Speed: Rivals, Game Dev Tycoon, Call of Duty: Ghosts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>