Batman Arkham Origins infók - GTV NEWS 21. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:01:53 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 21. hét második hírösszefoglalója. Szerencsére érdekességekből ezúttal sem lesz hiány, hiszen megosztunk veletek egy raklapnyi infót a Batman Arkham Origins-ből, beszámolunk a Grand Theft Auto V speciális kiadásairól, de még az Electronic Arts jövőbeni terveit sem hagyjuk nyugodni.



Batman Arkham Origins / American McGee / Grand Theft Auto V



Egy azóta már eltüntetett előrendelői adatlap szerint valamilyen módon játszható karakterként üdvözölhetjük a Batman Arkham Origins főgonoszát, Deathstroke-ot. Lehet, hogy idővel a Batman elleni merényletet is meg kell szerveznünk, vagy talán a multiban csaphatunk a denevér és Robin közé?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:23)
Információk a Batman Arkham Origins-et illetően (3:50)
American McGee már tervezgeti az Óz játékot (4:31)
Megtudtuk milyenek lesznek a GTA V speciális kiadásai (5:00)
Az EA még évekig támogatja a jelenlegi konzolokat (5:36)


American McGee félszemmel már az OZombie munkálatait fűrkészi, bár a projekt létrejöttét a következő Alice játéktól tette függővé. Ez azért is necces, mert a jogok jelenleg az EA-nél porosodnak, akik nem valószínű, hogy könnyedén megválnának tőlük, bár ki tudja, talán az évek alatt megenyhült a szívük. Mi szurkolunk McGee-nek, tegyetek így ti is. A 21. hét letudva, hamarosan érkezünk a folytatással.






Címkék:  Batman Arkham Origins, American McGee, GTA V, Electronic Arts


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>