Kickstarter-es projektek - GTV NEWS 22. hét - 2. rész

Mike • 2013-07-05 20:20:51 • Rovat: Hírek


A 22. hét híreinek második szeletébe leginkább a Kickstarter kerül előtérbe, hiszen két olyan projektről is beszámolunk, amikre mindenképp érdemes lesz odafigyelni. Természetesen nem leszünk next-gen infók híján sem, sőt még a Square Enix veszteségéről is beszámolunk nektek, szigorúan a rövidhírek után.



Massive Chalice / Xbox One / Amikrog



Az Amikrog fejlesztésében számos Neverhood-os arc segédkezik, ami bizony látszik is rajta, a játék le sem tagadhatná a hasonlóságot. A történet szerint egyébként hősünk egy új planétára téved, ahol az ottlakók rögvest be is kasztlizzák Amikrog várába, ahonnét bizony szökni fogunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
Újabb Kickstarteres ügyesség. Massive Chalice (3:27)
Fény derült az Xbox One jelentésére (4:23)
Még egy Kickstarter project. Amikrog (4:58)
Veszteséges a Square Enix, de bizakodik (5:30)


Hiába hozott sikert a Sleeping Dogs, a Tomb Raider és a Hitman Absolution, a Square Enix bizony masszív veszteséggel számolt el, aminek hatására kicsit átgondolják a dolgokat. A mobilos játékok előtérbe kerülhetnek, de a gyengébben teljesítő címek fejlesztőit sem hagyják szó nélkül, miközben a sikereket halmozó csapatokra több figyelmet fordítanak. Nem így kellett volna mennie eddig is? Ezzel a költői kérdéssel búcsúztatjuk a 22. hetet, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Massive Chalice, Xbox One, Amikrog, Square Enix


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>