Idén sem maradunk F1 nélkül - GTV NEWS 29. hét - 2. rész

Mike • 2013-08-07 21:34:50 • Rovat: Hírek


Már bele is vágunk a 29. hét második felébe és nem kell aggódni, ezúttal is számos érdekességgel foglalkozunk, vagy épp vesézünk ki. Mostani műsorunkban beszámolunk nektek az F1 2013-ról, a Dishonored utolsó DLC-jéről, de a GTA V négylábú csahosa, az ember legjobb barátja is megkapja a kötelező oltásokat.



F1 2013 / Dishonored - The Brigmore Witches / Grand Theft Auto V



A Codemasters idén sem hagy minket F1 játék nélkül, ugyanis bejelentették, hogy ősszel érkezik meg a klasszikus móddal megspékelt F1 2013, amiben régi idők nagy menőivel is száguldhatunk. Szintén újdonságként hathat még a futamok közbeni mentés lehetősége, ami egy-egy komolyabb menet alkalmával akár még életmentő is lehet.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
A Monocroma a Limbo babérjaira akar törni? (5:00)
A Capcom bejelentette a Ultra Street Fighter IV-et (5:58)
F1 2013 - Idén is lesz virtuális Formula 1 (6:29)
Precinct - Készül a Police Quest folytatása? (7:14)
Dishonored - The Brigmore Witches DLC részletek (7:44)
A Grand Theft Auto V is lemegy kutyába? (8:25)


Úgy tűnik, hogy az egész játékipart két vállra fektette az ember legjobb barátja, hiszen a Call of Duty legújabb része, valamint a számos Fable után most a GTA V-ben sem kell lemondanunk a kutyákról. Négylábú bajtársunk nem lesz azonban haszontalan, segíthet minket a harcok során, vizeletpermetével pedig távol tarthatja az idegesítő szomszédokat is. Ezzel végére i sértünk a 29. hét hírfolyamának, de már közeleg a 30. heti adag, tartsatok akkor is velünk, sziasztok!






Címkék:  Monocroma, Capcom, Ultra Street Fighter IV, F1 2013, Precinct, Dishonored - The Brigmore Witches, Grand Theft Auto V


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>