Durván fogy a GTA V - GTV NEWS 38. hét - 1. rész

Mike • 2013-10-07 23:45:10 • Rovat: Hírek


A 38. hét első hírműsorában egy raklapnyi TGS infót találhattok, de vannak itt kérem komolyabb érdekességek is, mint például a meglehetősen jól csengő The Vanishing of Ethan Carter, a brutális adatokkal operáló Grand Theft Auto V, vagy a Kickstarter-en hódítani kívánó Taxi Journey.



The Vanishing of Ethan Carter / Grand Theft Auto V / Taxi Journey



A Grand Theft Auto V mindenkit meglepve már 3 nap alatt behúzta az egymilliárd dolláros bevételt, amire az elemzők 1 hónapot jósoltak. Bár az eladott példányszámot még nem tudjuk, így akár a Special Edition is megdobhatta a végösszeget, de ez még akkor is meglehetősen durva adat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Részletek a The Vanishing of Ethan Carter ügyében (4:12)
Durva eladásokat produkált a Grand Theft Auto V (4:50)
Taxi Journey: Újabb Kickstarter-es projekt (5:33)


A The Vanishing of Ethan Carter-ben egy olyan nyomozót alakíthatunk majd, aki elképzeli a bűneseteket, így oldva meg a legnehezebb fejtörőket is. Egyszer azonban rajta is kifognak, így hát csak rajtunk áll, hogy kiderítsük, mi történt valóban azon a végzetes napon. A játékban nem kell harcolnunk, de cserébe a készítők párszor ránk hozzák majd a frászt.






Címkék:  The Vanishing of Ethan Carter, Grand Theft Auto V, Taxi Journey, Kickstarter


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>