DLC-k a GTA V egén - GTV NEWS 50. hét - 2. rész

Mike • 2014-01-07 15:58:07 • Rovat: Hírek


Természetesen az 50. hét második hírműsorában sem szűkölködünk az érdekességekben, hiszen többek között bemutatjuk nektek az Assassin's Creed 4: Black Flag Freedom Cry DLC-jét, a Grand Theft Auto V-höz érkező jövőbeni DLC-ket, valamint az Xbox-okra is bejelentett Halo Spartan Assault-ot.



Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC / Grand Theft Auto V



A Ubisoft elárulta, hogy az Assassin's Creed 4: Black Flag első komolyabb kiegészítőjében, a Freedom Cry-ban megannyi olyan jelet rejtettek el, amik utalhatnak a sorozat következő darabjaira, úgyhogy érdemes nyitott szemmel végigizgulni az új történetszálat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:21)
Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC (5:24)
Grand Theft Auto V kiegészítők a láthatáron (6:03)
Megint az Electronic Arts-nál a legjobb dolgozni (6:37)
Xbox One-ra is befutott a Halo Spartan Assault (7:18)


A jövőben megannyi DLC-t kaphat a Grand Theft Auto V, sőt az egyjátékos kiegészítőknek hála régi ismerős helyszíneken is megfordulhatunk majd. Természetesen a multi sem marad ki a buliból, később különféle extrákat, valamint szerkesztőket zsákmányolhatnak a játékosok.






Címkék:  Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC, Grand Theft Auto V, Electronic Arts, Xbox One, Halo Spartan Assault


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>