Új játékon ügyködik az Obsidian? - GTV NEWS 51. hét - 1. rész

Mike • 2014-01-07 15:58:48 • Rovat: Hírek


Az 51. hét első hírműsorában ismét megannyi érdekességről számolunk be nektek, hiszen itt lesz nekünk a Call of Duty: Ghosts Season Pass-e, a Nintendo Direct megannyi friss látnivalója és bejelentése, valamint az Obsidian Entertainment új projektje is, amivel leginkább a Skyrim szerelmeseit csábítanák el.



Nintendo Direct / Obsidian Entertainment



A 2013-as év utolsó Nintendo Direct-je megannyi bejelentéssel szolgált: természetesen a fő csapásvonalat a Mario képviselte, de kaptunk Donkey Kong-ot, Zelda-t, Pokémon-t és egy kis Wii Sport-ot is, csakhogy teljes legyen az összhang. Részletekért irány a videó!




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Újabb Nintendo Direct, újabb bejelentések (5:10)
Az Obsidian Entertainment új játékon dolgozik? (6:39)


Az Obsidian Entertainment még be sem fejezte a Kickstarter sikerként elkönyvelt Pillars of Eternity fejlesztését, máris egy új projektbe kezdenek. A meghajtásról ezúttal is a Unity Engine gondoskodik majd, de ezen kívül nem sokat tudni a játékról, bár a készítők elég sokat utaltak egy Skyrim szerű kalandra.






Címkék:  Nintendo Direct, Obsidian Entertainment


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>