Jobban is mehetne az új CoD? - GTV NEWS 51. hét - 2. rész

Mike • 2014-01-09 18:33:15 • Rovat: Hírek


Szerencsére az 51. hét második hírösszefoglalójában is akad bőven érdekesség, hiszen többek között megnézzük a Call of Duty: Ghosts eladásait, a Samsung által fejlesztett GamePad-et, az Ultra Street Fighter IV új játékmódjait, végül pedig a Drive alapjára építkező Watch Dogs-ot is.



Call of Duty: Ghosts / Ultra Street Fighter IV / Watch Dogs



Hiába fogy jól a Call of Duty: Ghosts, alaposan elmaradnak a számok a korábbi epizódokhoz képest, az elemzők szerint pedig még ennél is rosszabb a helyzet. Az Activision szerint ez csak a next-gen konzolok megjelenésével okolható, de lehet, hogy a játékosok megunták a sorozatgyártást?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Nem fogy elég jól a Call of Duty: Ghosts (4:48)
Bemutatta a Samsung a saját Gamepad-ját (5:28)
Új játékmódokkal az Ultra Street Fighter IV-ben (6:05)
Eredetileg Driver játék volt a Watch Dogs? (6:35)


Kiderült, hogy a Watch Dogs alapjait a Driver szolgáltatta, mivel annak idején a Ubisoft utóbbi szériába akart egy újabb epizódot hegeszteni. Idővel rájöttek, hogy sokkal nagyobb dolgokra hivatottak, ezért törölték a korábbi terveket és egy teljesen új, sokkal ambiciózusabb játék fejlesztésébe kezdtek.






Címkék:  Call of Duty: Ghosts, Samsung, Gamepad, Ultra Street Fighter IV, Driver, Watch Dogs


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>