Evolve infók - GTV NEWS 2. hét - 1. rész

Mike • 2014-02-08 14:17:14 • Rovat: Hírek


Már be is futott a 2014-es év második hírműsora, amiben leginkább a CES-en történtek kapták a főszerepet, de természetesen a játékokról sem kell lemondanunk: itt lesz nekünk a Titanfall, a The Division, az Evolve, a next-gen Hitman és Lara, valamint egy új, horrorisztikus MOBA, a Deadbreed.



Titanfall / Evolve / PlayStation Now



Mint kiderült, a Titanfall-ban egyszerre 12-en zúzhatjuk egymás arcát, de nem kell félni, mivel az élő játékosokon kívül jó pár bot is csatlakozik a csatába, hogy kicsit feldobja a hangulatot. Ha valakinek még ez sem lenne elég, akkor hívjon le egy titánt és máris elszabadul a pokol!





A Left 4 Dead alkotói valami újban sántikálnak. Az Evolve-ban egyszerre 5-en játszhatunk: 4-en az emberek sorait erősítjük, míg egy valaki a szörny szerepét öltheti magára. Előbbiek az utóbbira vadásznak, míg a szörnyeteg feladata az lesz, hogy nullára redukálja a túlélők számát.






Címkék:  Hitman, Skywind, Deadbreed, Dirt, Microsoft, Tomb Raider - Definitive Edition, Nintendo, The Division, Guild Wars 2, War Thunder - Ground Forces, Sony, Far Cry - The Wild Expedition, Sony Online Entertainment, Titanfall, Razer, Evolve, PlayStation Now


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>