Új Alien a porondon - GTV NEWS 2. hét - 2. rész

Mike • 2014-02-08 14:17:01 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 2014-es év második hetének újabb híradagja, aminek egyik legnagyobb szenzációja kétségkívül az Alien: Isolation kiszivárgása volt. Miután a legutóbbi témába vágó játék alaposan lebőgött, a Sega valami újat gondolt és inkább az Amnesia felé vitte el az alien-eket, méghozzá nem is rosszul.



Get Even / Outrise / Alien: Isolation



A fejlesztésért a Total War sorozatról ismerős The Creativ Assembly felel majd, a sztori szerint pedig nem mást irányítunk, mint Ellen Ripley lányát, Amanda-t. Természetesen nem xenomorph mentes helyen kószálunk, de jó hír a borzongani vágyóknak, hogy csak egyetlen döggel kell megküzdenünk, aki cserébe viszont erős, okos és rettentően mérges.





Bemutatkozott a The Farm 51 új játéka, a Get Even, ami nem egy sima FPS lesz, lévén megpróbálja elmosni a single és a multi élmény közötti határokat. Ha bóklászunk a világban, sosem tudhatjuk majd, hogy a velünk szembe érkező egyén gép irányította bot, vagy hús vér ember, aki csak arra vár, hogy megforduljunk neki és máris lő.






Címkék:  Take Two, Mafia 3, Get Even, Steam, H-Hour: World's Elite, Wargame: AirLane Battle, Slender: The Arrival, Pro Evolution Soccer 2015, The Witcher: Adventure Game, Bethesda, Xbox One, Rayman Legends, MXGP: The Official Motocross Videogame, RoboCop: The Official Game, PC, Beyond: Two Souls, Oculus Rift, Outrise, Alien: Isolation


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>