Evolve infók - GTV NEWS 3. hét - 2. rész

Mike • 2014-02-09 14:20:29 • Rovat: Hírek


A 3. hét második hírműsorában is megannyi érdekességgel várunk titeket: megnézzük, hogy milyen kontrollert kap a Steam, illetve a Titanfall, utánajárunk a next-gen Hitman-nek, végül pedig annyi infót kaptok a Left 4 Dead alkotóinak következő játékáról, az Evolve-ról, hogy az valami hihetetlen.



Titanfall / Steam / Hitman / Evolve



Már javában készült az új Hitman, aminek alapjai ismerősek lesznek, elvégre az engine is a korábbi részből lett átemelve, azonban pár dolog változni fog. Az időben visszaugrunk kicsit, de a játékmenet is alakulni fog, hiszen a készítők szerint sokkal nagyobb szabadsággal számolhatunk, mint korábban bármikor.





Az Evolve-ban egyszerre négy ember veszi fel a harcot egy természetfeletti szörnyeteggel szemben. Mivel utóbbi meglehetősen erős képességekkel rendelkezik, az alakulat sem lesz fegyvertelen, sőt a különféle kasztoknak hála a csapatmunka is melegen ajánlott.






Címkék:  Core Online, Guild Wars 2: The Origins of Madness, Titanfall, Steam, Hitman, Call of Cthulhu, Tetris, PlayStation Now, Star Wars 1313, Valve, Evolve


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>