Xbox infók - GTV NEWS 5. hét - 1. rész

Mike • 2014-02-24 08:55:58 • Rovat: Hírek


Az 5. hét hírműsorai sem maradnak el és bár kicsit megkéstünk velük, igyekszünk pótolni a hibánkat. Az első adag már be is futott, amiben többek között szó lesz az Xbox One-ról, a Sony Online Entertainment átalakításáról, valamint az Amazon tervezett, valószínűleg Android alapú konzoljáról.



Sony Online Entertainment / Xbox One / Amazon



Manapság már boldog-boldogtalan betörne a konzol piacra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az Apple esetleges gépe mellett az Amazon is igyekszik kikanyarítani egy kis szeletet a tortából. Állítólag itt is egy Androidos kütyüről lehet szó, de később komolyabb címek megjelenése sem kizárt.





Masszív átszervezésbe kezdett a Sony Online Entertainment, aminek hála pár MMO-juk leállításra kerül, viszont cserébe átdolgozzák az eddigi fizetési metódust. Ennek hála egy kisebb összeget elég lenne befizetni a közösbe, hogy utána aztán megannyi játékkal nyomulhassunk. Ez azonban még nem minden, mivel egy "meglepetéssel" is készülnek a Star Wars Galaxies egykori rajongóinak. Vajon egy új Star Wars szerű MMO lehet a háttérben?






Címkék:  Legend of Grimrock 2, The Witcher 3: Wild Hunt, Apple, Sony Online Entertainment, Xbox One, Quadrant, Gears of War, Game of Glens, Sly Cooper, Nintendo, Amazon, The Elder Scrolls Online, Shadowrun Returns: Dragonfall, Hotline Miami 2: Wrong Number, Star Wars Assault Team, Sony Emulator, Battlefield 4, Duke Nukem: Mass Destruction


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>