Microsoft ezerrel - GTV NEWS 5. hét - 2. rész

Mike • 2014-03-02 11:08:35 • Rovat: Hírek


Az 5. hét második hírműsorában a főszerepet a konzolok, illetve a gépeket gyártó cégek kapják, hiszen a Microsoft, a Sony és a Nintendo is szerepel a listánkon. Előbbi szivárogtatott és perelne, utóbbi pedig a jövőt tervezi, immáron sokadszorra, reméljük, hogy lesz is belőle valami.



Microsoft / The Elder Scrolls Online / Nintendo



Megannyi Xbox-os pletyka után befutott az újabb adag, amik már leginkább a játékokra fókuszálnak. Bár sok még a meg nem erősített cím, mint például a Crackdown 3, vagy épp a Forza Horizon 2, azonban lehet, hogy van bennük valami, mivel a Microsoft beperelné azt a dolgozót, akinek köszönhetjük a méretes kacsát.





A Nintendo továbbra is szenved, ami ellen tennének is, méghozzá új játékokkal, mobilos demókkal és hírcsatornával, valamint azzal, hogy a fejlesztőknek megengednék a portok készítését. Persze ezek a dolgok még nincsenek kőbe vésve, viszont mindenképp érdekesen hangzik, hiszen így akár pár Nintendo Wii U-s exkluzív címet is kézhez kaphatnának olyan játékosok, akik a japánok felé se néznek.






Címkék:  Microsoft, World of Warcraft, The Elder Scrolls Online, Cradle, Diablo 3: Reaper of Souls, Google Glass, Nintendo, Black Tusk Project, Sony, PS Vita, Hearthstone: Heroes of WarCraft, Battlefield 4, LocoCycle, Sherlock Holmes, Remember Me, Ready to Run, Need for Speed


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>